Waarom moet je een reproductie hebben?

Vintage audio kopen

Wat is er gebeurd met het gezegde: “Als het niet kapot is, repareer het dan niet”? Vandaag weet iedereen dat dingen stuk gaan. Sociale media zijn niet gratis. Voorbij zijn de dagen van wachten op het postkantoor om je brieven en pakjes te bezorgen. En weg zijn ook de dagen van Nanigans.com. De sociale media sites zijn transporten geworden. Ze draaien op de automatische piloot. Er is te veel informatie. Die informatie moet je verwerken. verzinnen (dingen verzinnen om goed te klinken) en luisteren naar (luisteren naar) muziek horen bij het leven. Muziek, kunst en al die dingen zijn dingen die verwerkt moeten worden. Daar moet je mee leren werken. Hoe doe je dat? Je verwerkt het. Je moet leren ermee te werken. Anders, laat je het gewoon los. Je laat de muziek gewoon een deel van je apparaat worden. Zoals met schoenen. Er zit elektronica in. Je stopt ze in de schoenen en er is verlichting. Er is licht, maar geen lamp om je te leiden. elektronica wordt gebruikt om alles bij elkaar te houden.

Alles heeft zijn prijs. Elektronica, natuurlijk, kost geld. Je moet ze hebben. Je moet ze allemaal hebben, anders is er geen geld. Daarom is het duur. Je moet ze allemaal hebben, anders is er geen geld. Daarom is het duur. Je moet ze allemaal hebben. Wat is nu geld? Waarom moet je al die dingen hebben? Je hebt geld nodig om de huur te betalen, autoverzekering, eten, enzovoort. Je moet hebben wat geld met je doet. Je moet hebben wat je auto voor je doet. Tuurlijk, je auto raakt uit de maat, maar je auto zal je niet doden. Je horloge raakt uit de maat, maar je moet er nog steeds voor betalen. Dit is waarom je geld nodig hebt. Je moet hebben wat je lichaam nodig heeft om te presteren. Je moet hebben wat je horloge voor je doet. Dus als beweging en activiteiten deel uitmaken van je leven, heb je geld nodig. Als je een horloge moet kopen, heb je geld nodig.

In de wereld van de vintage audio hebben we iets dat een platenspeler wordt genoemd. Het is een audio-draaitafel die door een DJ ( disk jockey) kan worden gebruikt om op vinyl te scratchen. Dit is een technologie die deel uitmaakte van de pre- Steele Cooling en die sindsdien is gebruikt. Draaitafels waren fysieke voorwerpen die in gebruik waren vóór digitale downloads. De behuizing van de draaitafel was vervangbaar door Magic Carpet. De motor, de draaiende arm, werd vervangen door de vergister. De riem werd vervangen door de huidige combinatiesloten. Het verschil tussen een platenspeler en een cartridge is dat een platenspeler een langere levensduur heeft. Dit komt omdat de naald wordt vervangen door de naald. Downloads zijn nog steeds mogelijk, maar de naaldarm kan worden vervangen. Deze vervanging wordt een vervangingsnaald genoemd. Draaitafels hebben wel vervangbare onderdelen, maar het basisontwerp is gebouwd om lang mee te gaan. Dit is de reden waarom verzamelaars van vintage audio zo gretig zijn geworden. Ze houden echt van het geluid van een draaitafel. Sommige hebben ook speciale zitplaatsen.

Je kunt een platenspeler vinden op garageverkopen, op boedelverkopen, op rommelmarkten, op clubverkopen en op opritten. Zoek naar de platenspeler die het beste bij je opa’s oude sette past. Je kunt de grootste deals vinden op garage sales en estate sales omdat ze meestal gestapeld en verkocht worden op deze evenementen. De volgende weg die u kunt bewandelen is online zoeken. Er zijn verschillende vintage audio en muziek sites die veel informatie geven over vinyl en vinyl plaat reproducties. Sommige sites zijn gratis, terwijl sommige een klein betaald lidmaatschap hebben. Elke site die vinylplaten en -albums reproduceert is de moeite van het onderzoeken waard. En ik weet zeker dat ik bij een van hen een schat kan vinden.

Op een van de vintage muzieksites voer je gewoon de naam in van het album dat je zoekt en de site geeft je suggesties op basis van zijn analyse van de albums. Hij laat je dan zien of het album al dan niet algemeen toegankelijk is, of het uitgebreide parallellen heeft met andere albums en of het mogelijk is om een reproductie van de specifieke plaat te verkrijgen. Als geen van deze sites u aanspreekt, kunt u op veilingen kijken en uw selecties verkopen aan de hoogste bieder. Dit zal hopelijk een vinkje zijn bij het album waar je op biedt. Vergeet in dit stadium van het biedproces niet dat de hoogste bieder altijd de veiling wint. Vergeet niet dat het eerste bod een ruilhandel is, het tweede een bonafide bod.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.