Waar moet je op letten als je draadloze oordopjes koopt?

Draadloze oortjes Veenendaal

Waar moet je op letten als je draadloze oordopjes koopt? Bluetooth-oordopjes met een robuuste batterijduur worden meestal niet geleverd met oordopjes van zachte lijn. In kleine en moeilijk te benoemen fabrieken zijn er plastic oordopjes die blauw, zwart of bruin zijn. Dat is de reden waarom de oordopjes die je in armen krijgt voor ongeveer 20~60$ in de winkel liggen. Met een goede zwarte en blauwe optie in de populaire winkels, krijg je een beperkte prijs. Maar beste klanten, wees niet geschokt wanneer u wordt verteld dat 6~7 weken minder levensduur van de batterij leidt tot onherstelbaar verlies in het vermogen om te gebruiken. En ook de geluidskwaliteit kan worden aangetast. Probeer oordopjes uit om erachter te komen of u een hybride oplossing nodig heeft met een iets goedkopere als een klassiek LCD-geluidssysteem.

Neem dat in overweging bij uw aankoopbeslissing. Anti-sl*xear-oordopjes staan bekend als goede draadloze oordopjes voor mensen met gevoelige oren. Anti-sl*xear-oordopjes zijn vocht- en zweetwerende oordopjes die over het algemeen een wi-fi pufje hebben dat bijna voorkomt dat de oordopjes te nat worden. Bovendien hebben de meeste Anti-sl*xear oordopjes de juiste afdekconnector om oordopjes met protector te bevestigen. Het oplaadsnoer breekt snel als u het eraf haalt, maar de meeste goed beoordeelde Anti-sl*xear-oordopjes zijn waterdicht tijdens gebruik. Het is ook goed om ze op regenachtige dagen te dragen, want dan kunnen ze ook niet tegen het wegspoelen en lekken van water e.t.c. in het oor. Qua formaat zijn het geen erg compacte oortjes. Ze zijn zelfs veel groter dan de iPhone SEi’s. Ze zijn overal verkrijgbaar, dus aarzel niet als je iets nodig hebt dat kleiner is dan de typische iPhone oordopjes, maar met een gezonde set functies.

Tot slot. Draadloze oordopjes zijn handig voor op reis. De beste draadloze oordopjes met batterij die je in Japan kunt vinden, komen bijvoorbeeld van Fosho. Zoals altijd, probeer er een paar uit voordat je oordopjes koopt, want de verkoper kan liegen over de kwaliteit. Ik zou over het algemeen geen zorgen te maken over het kopen van van een bepaalde winkel, omdat de klanttevredenheid is beter in de grote winkels. Nogmaals, alles wat ik heb gezegd over de bovenstaande telefoons geldt voor USB, Bluetooth en Aux opladen oordopjes. Dus ga voor wat de winkel aanbiedt. Veel succes! Hier, alstublieft delen.

Lees meer

Bluetooth speakers

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.