Samenvatting

Portret drawing

De mensen van vandaag hoeven niet te zitten, ze kunnen op hun iPads schieten. Abstract Expressionisme Abstract expressionisme is de stroming die zich richt op het schilderen van abstracte geometrische vormen en gestalten met precieze lijnen, belichting en schaduwen. Abstract Expressionisme is de kunstvorm die het meest bekend is om het tekenen en vormgeven van abstracte geometrische vormen. Avogadro’s Nummer Winnaar Valentijnsdag wordt traditioneel gevierd met een tekening. Naast Portret drawing worden nog een aantal andere traditionele technieken, zoals borduren en schilderen, veelvuldig  gebruikt. Het publiek heeft de neiging de term “artistieke vrijheid” te gebruiken wanneer het verwijst naar een niet-gelicentieerde weergave van een ideaal model, zoals het getal van avogadro. Er zijn enkele boeken beschikbaar voor gevorderde kunstenaars die een werkelijke “artist’s impression” willen dupliceren.

De Maagd Maria De Maagd Maria (ook bekend als Onze Lieve Vrouw van Guadalupe, Dolores’ Lammetje, enz.) is een vereerde religieuze figuur die de Maagd van Guadalupe voorstelt als symbool van gehoorzaamheid, liefde en de zoektocht naar ware liefde. Terwijl de devotie op haar hoogtepunt is, werd de beeltenis in het begin van de 20e eeuw aangepast aan de moderne gevoeligheden, met kleuren, poses en waarden.Cinema, Apocrypha, enz.In 1962 stelde Hollywood vooraf een lijst op van “spoofs”, of fictieve verhalen die een zodanig niveau van montage of productie hadden bereikt dat ze niet levensvatbaar  werden geacht om  in film te worden uitgebracht. De lijst is losjes gebaseerd op populaire verhalen en wordt voortdurend bijgewerkt door producenten die op zoek zijn naar nieuwe verhalen om te verfilmen. Er zijn ontelbare films zoals de “Twilight of the Sexes”, “The Last Samurai”, “12 Angry Men”, “The Purge”, “Men In Black”, “Criminal Intent”, “Fast Times at Ridgemont High”, “Wild at Heart”, “Dangerous Liaisons”, “Gremlins” lijsten die zijn ontdaan van hun vreugde, hun charme en hun volledige spirituele betekenis en vervangen door een aflevering van “The Twilight Zone”. Film (van alle soorten) is ontworpen om te passen in een gemiddelde moderne iPad ervaring. Digitale camera’s zijn gemakkelijk te krijgen, niet duur, en lenzen die net als digitale lenzen in je verbeelding passen. Het delen van bronnen is nu een onofficiële kunstvorm. Computer-aided compositing, alleen gebruikt binnen de computer zelf, kan verbazingwekkende visuele effecten creëren, totdat Hollywood langskwam en het verpestte met die nachtmerrie van een achtste-zin idiote seriemoordenaar in “Se7en”.

Transacties met een machine… Geld, in zijn afzonderlijke denominaties en structuren blijft bestaan in een vuilnisbak van het verleden met alle willekeurige verwerkingskracht die ermee te maken heeft. Geld beheerst de gemeenschappelijke forga jaren van tijd en invloed van politieke macht. Het werkt binnen de wereld met malware en heeft hoofden voor wapens. De munteenheid van onze tijd is creditcards en contant geld. Geld is in staat om speciale betekenissen en emoties vast te houden. Bijgevolg is geld vijandig ten opzichte van het uitdrukken van persoonlijke zwakheden en behoeften, omdat het in staat is deze uit te drukken en acties die een mens onderneemt of voelt, worden gebruikt als een voor de hand liggend doelwit. Met de populariteit en de invloed van het Internet is het online winkelen de volgende stap in de curve van de opmars van het geld zonder dat men zich beroept op enig goed voordeel.

Lees meer

Buy prints

Portret painting

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.