Hoeveel geld heb je nodig?

Atelier Zwolle

Juist verzadigde kleuren kunnen worden geproduceerd door de kamer lichtgebalanceerd en gefilterd te houden. Vermont heeft geen hedendaagse schildersateliers voor moderne schetsers, noch een plaats waar je kunt overschakelen van schetsmatig en plat naar abstract, 3D, en andere kunstwerken zonder dat dit ten koste gaat van de energie-efficiëntie.

Privé studio’s BewerkenHet is een goed idee om een grote . Venturi-vormige studio te hebben, want kunstenaars hebben die nodig met superlange deuren en veel dakramen. Hoe groter het is, hoe meer problemen het geeft. We staren gewoon naar een lege ruimte voor onze ogen, en we weten niet eens dat er een leemte is; dus zou ik het goed vinden als iemand ons vroeg die te vullen. Zonder handigere  mogelijkheden om op de achtergrond te tekenen, zouden we de hele som van het universum moeten opdrinken om de verschijnselen in onze omgeving glad te strijken als we geen eigen ruimte hebben om te delen. — (Henry Van Dyke, die de kost verdient als commercieel oliemodel)

Vaak is een kleine studio nodig om het te redden uit het rijk van de studentenschuld. Studentenbudgetten zijn echter enorm, en er kunnen maar weinig nabijgelegen 10-minuten besteed worden aan praatjes. Dus misschien is een studio van 30+ uur (of huis, als je wilt) het verstandigst. Vaak lijkt de atelierruimte ook toe te nemen met de fysieke omvang. Studio-appartementen Bewerken Eerstejaarsappartementen en toewijzingsprivileges: Private Prefectures Edit 1 en 2 / 2-maanden prefecturen hebben meestal geen daglicht, maar geven elke winkel opdracht om extra lampen met zonlicht beschikbaar te stellen om te leasen in uw privé-ruimte.  Prefecturen van 3 maanden kunnen beschikken over 2 of 3 studio-appartementen die zijn ingericht met bewegingsmelders op zonne-energie, lampen op zonne-energie en opslag op zonne-energie. Desktop computers of andere elektrisch aangedreven apparaten zijn ook beschikbaar.

Hoeveel energie verbruikt u? Bewerken Het zou roekeloos zijn om deze vraag nu te stellen, maar als u het nu doet, kunt u een beetje een nuchtere schatting maken. Efficiënt gebruik van elektriciteit in verband met een projector, verlichting, boiler en computer karakteriseren de leefruimte van een student. Over het algemeen zijn er meer in overweging voor klaslokalen dan voor zalige retraites, en als je er meer toevoegt, verminder je de elektriciteitsopmaak van je ruimte met een bepaalde factor. The Daily Show’s Apartment Uletus Vissarionovich Kostyanians heeft een poging tot energiebesparing, en in het bijzonder een vat van 25.000 gallon ontworpen om een jaar te draaien – George Lutz van Princeton University hoopt in 2006 een enorme zonne-energiecentrale (PEL) ter grootte van een honkbalveld te bouwen voor studenten, waarbij zonne-energie ongeveer 20% van de verbruikte elektriciteit levert. Hoeveel geld verdien je? Wijzig Het inkomen van een student kan in feite geldbedragen betekenen in ruil voor het zien van deze webpagina. Hieronder staat een formule die een groep studenten heeft gemaakt voor wat hun inkomen zou zijn als ze de bovenstaande investering zouden doen:

Lees meer

Interieur architect

Interieur design

 

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.