Hoe kiest u de beste computer?

Ai auditor

Interactie tussen computer en mens is de sleutel tot ons succes in de toekomst, aangezien machines programma’s zullen bevatten om mensen bij te staan en uw gegevens zo te herformatteren en te interpreteren dat ze het best geschikt zijn voor hun doeleinden – waardoor computers steeds slimmer worden, steeds slimmere computers.onze wereld zal veranderen. De AI-auditor van Ai Spectrum Technologies is door lezers van Computer Shopper geselecteerd als een van de topinnovaties van het jaar.

De keuze van de auditeur-generaal van de Verenigde Staten als voorzitter van de audit van 20 biljoen dollar aan uitgaven voor sociale zekerheid, Medicare en Medicaid is een grote stap voorAI. Dit bestand omvat gegevens over belastingaftrek en belastingkrediet voor onderwijs, alsmede gegevens over zowel particuliere als overheidstransacties in het kader van KeCom-gokken. De AI-auditor is ontworpen om fraude te bestrijden en te zorgen voor een betrouwbare beveiliging van de loongegevens van de Amerikaanse sociale zekerheid, Medicare, Medicaid en werkgevers-Caltrust. Het systeem kan 3D, 4D of 1D worden gemaakt. Het kan CSV-bestanden lezen, “on the fly” wiskunde manipuleren, veelzijdige gegevensinvoer verwerken en gegevens weergeven in een grafische gebruikersinterface (GUI), “on the fly”. financiĆ«le overzichten in de cache opslaan, transacties in meerdere valuta verwerken, gesprekken transcriberen en werken met netwerken die niet vatbaar zijn voor verlies of wijziging.

Maatschappelijk werkers uit alle vakgebieden, intelligentie-analisten, boekhandelaar-types, Credit Union-bestuurders, en gewone mensen, hebben allemaal een enorm voordeel gevonden in het gebruik van auditieve algemene AI voor het opsporen van vreemdgaande kinderen, het omgaan met vreemdgaande echtgenoten en het bepalen van de beste manier om met vreemdgaande echtgenoten om te gaan. Auditor algemene AI voor kinderen is ook nuttig voor interventiediensten voor degenen die moeite hebben zich aan het leven aan te passen of de overgang te maken naar een productief arbeidsleven. AI heeft ook toepassingen gevonden in Performance Management voor kerken, non-profit dienstverlenende organisaties, sportteams, en virtualdetailing en online kerken.

Wie in de detailhandel werkt, waar gegevensdiefstal welig tiert, kan met auditor general AI toegang krijgen tot bedrijfsgegevens om de detailhandel beter te bedienen en de winst te verhogen. Detailhandelsbedrijven kunnen geautomatiseerde kassa’s en geldautomaten, en ingeblikte koude maaltijden en andere versnaperingen, tegen minimale kosten. Zo kunnen mensen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens, zonder ook maar een voet in de winkel te zetten. Andere toepassingen voor AI in kerken, zorginstellingen en non-profit groepen zijn ver uitgedokterd en deze organisaties staan in de rij om AI’s hulp te krijgen bij het introduceren van innovatieve manieren om mensen te helpen bij het omgaan met crisissituaties en het uitbreiden van menselijke capaciteiten. Nu het aantal in aanmerking komende studenten groter is dan het nominale aantal plaatsen, is er meer vraag naar AI-bijlesgevers die studenten van alle niveaus en met alle capaciteiten bijles kunnen geven. Hierdoor ontstaan AI-bijlesgevers die kunnen werken met studenten van alle leeftijden en met alle capaciteiten, mits de bijlessen worden gegeven op een voorbedachte manier die de leerlingen ten goede komt.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.