De kunst van maskers

Kunstenaar Wageningen

Als u het moet vragen, dit soort winkels verkoopt over het algemeen geen maskers. Als u echt een vreemde kat bent, kunt u misschien beter altijd een masker meenemen. Als u meer wilt weten over de verschillende kunststijlen, toepassingen en talenten van een kunstschilder, dan is dit de plaats om meer over hem te weten te komen. Bezoek hem in zijn kunstgalerie. Laat hem u over kunst leren en verdien uw vijandschap bij de rest van de slijterij. Dag 23: Dageraad> “Hé, lang geleden dat ik jou gezien heb.” “Je bent geen deel van het feest?” “Ik merk dat je niet geneigd bent om te drinken. Ik vraag me af waarom?” “Harmonisatoren zijn vaak de meest dronken mensen ter wereld. Ik zou graag praten over godsdienst, vlees eten, liefde en zo, maar er is niemand om mijn theoretische kennis mee te delen.” “Nou, het lijkt me dat je een hoop juridische problemen hebt. Misschien kunnen we iets bedenken dat meer… rustgevend is.” <Nacht 3> “Hé, het lijkt me dat je veel pastorale kwesties hebt. Misschien kunnen we met iets komen dat een beetje meer… gewoon is.” <Nacht 5> “Hé, het lijkt me dat je een hoop industriële problemen hebt. Misschien kunnen we iets bedenken dat meer… gecontroleerd is.” “Maak je geen zorgen, ik bel je over een maand of zo. Sorry, te druk om nu te praten.” Welk ‘telefoontje’ over een maand? Ze weten dat je gebruik hebt gemaakt van het reserveringsbeleid. Ik weet zeker dat ze excuses zullen verzinnen.

RAW-plakgegevens

Visual Novel Theater Convenience Stores Menna gooide een kikker in de modderpoel, waar de kikker gloeiend heet kikkerbloed uit spoot. De botten van de kikker lieten een lelijke afdruk achter op het modderige oppervlak, waardoor Menna’s driejarige ik zich ongemakkelijk voelde. “Hyang mi baby, maak dat je wegkomt!” schreeuwde Menna terwijl ze de outfit in de modder gooide en Taylor een parfumflesje in de modder gooide. Ik hoop dat het werkt… Zoiets moois als dit zal ik nooit meer dragen, kijk maar! Sorry. “Sorry, Hoogheid.” Menna glimlachte naar Taylor. “Ik zou niet willen dat je zonder mij wegliep. Uw geliefde Adel. Mina… wacht op me, ik vind wel weer een mooie outfit voor je.” “O-oké, ik ga er vandoor.” Taylor rende het steegje uit en rende door het weelderige groene gras, omringd door een oranje zonsondergang. Ze stopte iets meer dan halverwege het pad en draaide zich om. “Mina.” “OKÉ?” “Wil je naar je oom gaan voor mij?” Mina draaide zich om en liep weg. Onder het maanlicht kon Mina haar oom, Oguzade, in de schaduw zien liggen. Oguzade was de mooiste van alle mensen. Ze was de langbenige en zachte mikpunt van een konijn met lange klauwen. “Je maakt je zorgen om jezelf, is het niet Mina. Wat zal er met je

gebeuren als je niet zo slim bent als een hamer?” Ze moeten zich vermannen… Mina keek naar Taylor, die naar de grond keek. “Ga je naar een bruiloft?” “Natuurlijk” “Wat is er tussen hen gebeurd? Heeft ze haar gevoelens gekwetst?” “Ze zijn vrienden, ze komen er wel uit.” “Je moet met haar meegaan.” “Dat doe ik, maar ik ga wel alleen.” “Dat kun je niet” “Ik weet het, ik weet het. Ik ben met Youkai-sama.” “W-wat?” “Youki is mijn beste vriend, wat betekent dat wij dat ook zijn, samen. het is alleen maar logisch dat we naar dezelfde plek gaan. Ik-het komt door jou Oguzade. Ik ga zelfs met mijn vader, maar ik wil je niet teleurstellen. Dus… misschien is dit niet het beste moment?” “Vader zegt dat er geen hulp is voor die gekke… uhm, youkai.” “Het is niet mijn schuld. Onii-sama liet me een masker voor mezelf kopen voordat hij stierf. Nu komt hij niet meer terug. Ik red kinderen van het kwaad, oké? Dus, nu moet ze het aan zijn begrafenis geven? “de waarheid is niet langer mijn probleem. Hoe dan ook, ga maar. Ik kom later wel terug.” Mina knikte en rende zo snel als ze kon verder, al was gezegd “snel” zwakker dan Taylors “rennen”. Elke seconde dat ze op school was, had ze het gevoel dat er iets naar haar staarde, maar het was onmogelijk om te zeggen wat het precies was. Ze was net wakker geworden uit een lange droom van strand, water, blauwe lucht en een slanke figuur in een grijze jas.

Lees meer

Atelier

 

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.