De kunst van kunst

Art gallery

Zelfs het vinden van de beste ‘kunst’ is moeilijk. Zoals bij alle kunst is perceptie belangrijk. Alle Art gallery’s weerspiegelt de persoon die het schildert; daarom moet u, als de persoon die het kunstwerk maakt, veel unieke en cruciale beslissingen nemen over hoe u wilt dat uw schilderij eruitziet. Er zijn verschillende manieren om abstracte kunst te maken, maar in deze stijl is het uitgangspunt. Het is belangrijk om uw keuzes te maken. (zie voorbeelden) Overzicht van het studiegebied Kunst: Een diploma in Kunst of Kunstgeschiedenis is nodig om te leren hoe je kunst moet maken. Een diploma kunstgeschiedenis maakt het makkelijker om kunst te begrijpen. Kunstgeschiedenis is vereist om een grondig begrip van de kunstgeschiedenis te krijgen. Verder is het belangrijk om te begrijpen dat kunst een unieke stijl is die je persoonlijkheid, levensstijl en waarden weerspiegelt. Kunst is een manier om liefde uit te drukken, persoonlijke expressie, spiritualiteit, Platonische idealen, Fysieke schoonheid, idealisering van de natuur, abstracte geometrische vormen of patronen, of metafoor. Kort hier, zult u leren hoe u uw kunstwerk. Kunstschilder worden en Hoe twee jaar Kunstgeschiedenis mij geholpen hebben, waardoor Kunstgeschiedenis leuker is geworden. Vereisten: Futures High School afstuderen, of Humanities middelbare school afstuderen, met cursuswerk wordt goedgekeurd voor het afstuderen. Voorbereiding: de juiste algemene kunstbeschouwingsles is de beste voorbereiding. RELIGIE BOVEN KUNST: Ik ben christen en ik geloof dat God een grote, scheppende God is die achter alle dingen in het universum staat en wiens scheppende activiteit tot uitdrukking komt in het kunstwerk. Gods scheppende werk komt voor ons tot uitdrukking in de kunst. Het is ook een grote kans voor ons om Jezus uit te drukken aan anderen. Het is een grote verrijking voor hen die een geestelijk leven hebben! Denk eraan, de heerlijkheid van God gaat alle verstand te boven! KUNST IN CHRISTELIJK GEBRUIK:

Laat de uiterlijke verschijning van kunst geen christenen afleiden van een diepgaand geestelijk leven!!! God zou nooit willen dat wij worden zoals de mensen om ons heen met hun oppervlakkige kunstwerken en mensen, die denken dat het een soort substituut is voor geloof. ‘Ingeknepen’ zijn erger dan ‘ingekakt’. We hebben sterke kunst nodig, zodat we ons stevig op het rechte pad kunnen voelen. God wil dat wij Hem volgen, niet dat wij anderen imiteren om Hem te volgen. Het zou een vergissing zijn om onze kunst in een vorm te gieten die niet mogelijk is, zoals de “rode letter Bijbel” of posters, enz. We moeten in staat zijn om buiten de doos te denken en vergeten wat normaal is en wat de wereld gewoon vindt! LEVEN VAN DE KUNST, EEUWIGHEID EN KUNST KUNST IN HET LATE JUDAƏSME: Het vroege Jodendom genoot natuurlijk zoveel eerbied dat mensen zelfs in hun dagelijkse leven op hun muren schilderden of schreven. Het Oude Testament lijkt vol te staan met dit soort artistieke expressie. Het is belangrijk te onthouden dat mensen het duidelijkst zichzelf zijn wanneer hun geest vrij is van de banden van traditie en beperkingen. De wereld is het einde van het leren, want God zal alles voor ons op een rijtje zetten. Als kunstenaars hebben we de meeste kans om “God in onze Kunst” te vinden wanneer we extra gevoelig zijn voor Gods belangstelling voor ons en een positievere verbinding met Hem hebben. KUNST IN DE GESCHIEDENIS VAN RELIGIE:

Hoewel het christendom de meest gedevalueerde is in de hele geschiedenis, is het niet de eerste religie die een artistieke erfenis bezit. De godsdiensten die enige vorm van kunstzinnige expressie genoten, deden dat omdat zij een doel voor ogen hadden en het theologische verhaal wilden bevorderen. In die zin kan “kunst” geen luxe zijn die alleen in een school, seminarie of gemeenschap wordt geactiveerd. God is zoekende en Hij wil gekend worden door de kunst. Wij zijn geroepen om ernaar te streven kinderen van het geloof te worden om een opstanding van de ziel en een korte tijd van eeuwigheid te ontvangen. theologen: De christelijke theologie is veel diverser dan die van alle grote godsdiensten. Wij zijn niet van plan om veel nadruk te leggen op de kerk door haar disciplines of op de zelfgemaakte kunst(riten)traditie. Belangrijker in onze ogen is echter het feit dat de hele christelijke theologie rond kunst is gecentreerd! Daarom zijn wij van plan om onze kunst deze religieuze filosofie te laten weerspiegelen. Wij zullen voortbouwen op de tradities van het verleden en het heden en tegelijkertijd vooruitkijken naar iets nieuws. Er zijn specifieke genres en kunstvormen beschikbaar voor elk type kunstenaar. Voor tekenaars geeft drama de mogelijkheid om belijdenissen van geloof en hoop uit te drukken; een kerker biedt de gewonde te veel een plaats van rust om te schilderen. Uit de blootstelling aan abstracte kunstwerken vonden filosofen een filosofische kennis die hen in staat stelde het denken op positieve wijze te ontwikkelen. Het was de kunst als zodanig die hun de helderheid verschafte die zij nodig hadden om hun geestelijke identiteit te ontdekken en weerstand te bieden aan de verlangens van de wereld.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.